Wednesday, March 16, 2016

SOAL UAS BAHASA INGGRIS + KUNCI JAWABAN KELAS 3 III SD SEMESTER 2 II 2015/2016

SOAL UAS BAHASA INGGRIS + KUNCI JAWABAN KELAS 3 III SD SEMESTER 2 II 2015/2016
A. Cross (X) at the option a, b, c, or d as the right answer!
1.     It has four letters. It is before August. It is …
    a. April    c. June
    b. May        d. July


2.    It has eight letters. It is after October.
    It is …
    a. September    c. November
    b. October    d. December
   
3.    Look at the picture!    
 

    Ris     : How old are you?
    Tiara    : …
    a. I am seven years old.
    b. I am eight years old.
    c. She is seven years old.
    d. She is eight years old.

4.    Look at the picture!

     
 

    Feby     : How old is he (Sony)?
    Yuniar     : …
    a. I am eleven years old.
    b. I am twelve years old.
    c. He is eleven years old.
    d. He is Twelve years old.

5.    Siska    : Happy birthday, Alfredo. … ?
    Alfredo    : I am ten years old.
    a. How old are you?    c. How old is he?
    b. How old is he?    d. How old is it?

6.    


 Hello, I am Fino.            
    I am seven years old.
    My birthday is in …
    a.January
    b. March
    c. June
    d. September

 


7.    

 

    a. It’s nine o’clock
    b. It’s ten o’clock
    c. It’s eleven o’clock
    d. It’s twelve o’clock

8.    It is one o’clock.
    It is time for …
    a. Breakfast    c. Lunch
    b. School    d. Dinner

9.    Arya    : …, Septi?
    Mardi    : It is two o’clock.
    a. Hello
    b. Thank you
    c. What time is it
    d. It is time for nap

10.    Merdi    : What time is it?
    Alfred    : It is seven o’clock in the evening.
    It is time for …
    a. School    c. Breakfast
    b. Lunch    d. Dinner

Perhatikan program acara televisi berikut dan jawablah pertanyaan nomor 11 – 14!

Time    TV Programs

08.00    Ultraman
09.00    Doraemon
10.00    Naruto
11.00    Power Rangers
12.00    Upin Ipin
01.00    Beyblade

11.    Resly    : What time is it?
    Lintang    : it is ten o’clock.
    Resly    : Is it time for Naruto?
    Lintang : …
    a. Yes, I am
    b. No, I am
    c. Yes, it is
    d. No, it is not

12.    Daniel    : What time is it?
    Kevin    : it is eight o’clock.
    Daniel    : Is it time for Doraemon?
    Kevin     : …
    a. Yes, I am
    b. No, I am
    c. Yes, it is
    d. No, it is not

13.    Merdi    : What time is it?
    Mardi    : it is eleven o’clock.
    Merdi    : Is it time for Power Rangers?
    Mardi     : …
    a. Yes, it is
    b. No, it is not. It is time for Doraemon
    c. No, it is not. It is time for Beyblade
    d. No, it is not. It is time for Upin Ipin

14.    Ucy    : What time is it?
    Grace    : it is nine o’clock.
    Ucy    : Is it time for Beyblade?
    Grace    : …
    a. Yes, it is.
    b. No, it is not. It is time for Doraemon.
    c. No, it is not. It is time for Upin Ipin.
    d. No, it is not. It is time for Power Rangers.

15.    

 

Q : What is he doing?
    A : ...
    a. He is swinging
    b. He is sliding
    c. He is reading a book
    d. He is sitting on the grass

 

16.    Vinsy    : … ?
    Rara    : I am swimming.
    a. What are you doing?
    b. Are you swimming?
    c. Is he playing a kite?
    d. Is she reading a book?

17.    

 
Salni : What are they doing?
    Mika    : …
    a. They are swinging
    b. They are swimming
    c. They are playing a frees-bee
    d. They are playing a see-saw

18.    

 
Siska     : …. ?
    Salni    : He is reading a book.
    a. That are you doing?
    b. What is she doing?
    c. Is he reading a book?
    d. What is Ryan doing?

19.

 
   Geby    : Where is Salni?
    Dita    : ….
    a. He is at the park
    b. She is at the park
    c. He is at the zoo
    d. She at the zoo

20.    Tomy wants to eat pizza. He goes to …
    a. School
    b. Bank
    c. Restaurant
    d. Swimming pool

21.    Milka wants to pray. She goes to …
    a. church
    b. Post office
    c. Restaurant
    d. Swimming pool

22. 


   Q : Where is Andi?
    A : …
    a. He is at the park
    b. He is at the church
    c. He is at the bank
    d. He is at the mosque

23.    

 
Ira  : What is it?
    Ani : It is a …
    a. Printer
    b. Computer
    c. Paperclips
    d. Photocopier

24.   


    Maria    : Where is the stapler?
    Gita    : It’s … the photocopier.
    a. Next to
    b. Under
    c. On
    d. In

25.    Kevin    : Where is the paperclip?
    Ucy    : It’s … the drawer.


 

    a. Next to
    b. Under
    c. On
    d. In


  KUNCI JAWABAN SOAL UAS BAHASA INGGRIS KELAS 3 III SD SEMESTER 2 II 2015/2016


1 D 6 D 11 C 16 A 21 A
2 C 7 B 12 D 17 D 22 D
3 B 8 C 13 A 18 D 23 B
4 D 9 C 14 B 19 D 24 A
5 A 10 D 15 B 20 C 25 D

9 comments:

  1. Replies
    1. saya IBU WINDA posisi sekarang di malaysia
      bekerja sebagai ibu rumah tangga gaji tidak seberapa
      setiap gajian selalu mengirimkan orang tua
      sebenarnya pengen pulang tapi gak punya uang
      sempat saya putus asah dan secara kebetulan
      saya buka FB ada seseorng berkomentar
      tentang AKI NAWE katanya perna di bantu
      melalui jalan togel saya coba2 menghubungi
      karna di malaysia ada pemasangan
      jadi saya memberanikan diri karna sudah bingun
      saya minta angka sama AKI NAWE
      angka yang di berikan 6D TOTO tembus 100%
      terima kasih banyak AKI
      kemarin saya bingun syukur sekarang sudah senang
      rencana bulan depan mau pulang untuk buka usaha
      bagi penggemar togel ingin merasakan kemenangan
      terutama yang punya masalah hutang lama belum lunas
      jangan putus asah HUBUNGI AKI NAWE 085-218-379-259 tak ada salahnya anda coba
      karna prediksi AKI tidak perna meleset
      saya jamin AKI NAWE tidak akan mengecewakan


      Delete
  2. Sangat bermanfaat...ijin ngunduh bos..makasih

    ReplyDelete
  3. ijin copy ya....terima kasih..
    sangat bermanfaat

    ReplyDelete